۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

بازدید رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور از دانشگاه اصفهان

دکتر میرزا بزرگ رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور به اتفاق هیات همراه ضمن بازدید از دانشگاه اصفهان با دکتر طالبی رییس دانشگاه اصفهان، دکتر میرخانی معاون اداری و مالی و دیگر مدیران ارشد دانشگاه دیدار و گفتگو نمود.

دکتر میرزا بزرگ رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور به اتفاق هیات همراه ضمن بازدید از دانشگاه اصفهان با دکتر طالبی رییس دانشگاه اصفهان، دکتر میرخانی معاون اداری و مالی و دیگر مدیران ارشد دانشگاه دیدار و گفتگو نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر میرزا بزرگ رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشوربه اتفاق هیات همراه، از مرکز نواوری و صنایع سرگرمی، مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه، ساختمان زمین شناسی، ناحیه نوآوری، مرکز زبان آموزی ، پروژه های عمرانی در حال ساخت و تکمیل شده بازدید به عمل آورد.

شایان ذکر است ....................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
تاریخ:
1399/06/18